Developed by JoomVision.com

De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic)

Afla cum aparatul dentar (ortodontic) iti poate imbunatati fizionomia, iti poate remedia o serie...

De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic) De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic)

Argumentul sanatatii dentare

Tratamentul ortodontic imbunatateste si rezolva problemele legate de sanatatea dintilor si a gingiilor,...

Argumentul sanatatii dentare Argumentul sanatatii dentare

Argumentul zambetului

Zambetul este poate cea mai evidenta caracteristica faciala. Un zambet frumos atrage admiratia celor...

Argumentul zambetului Argumentul zambetului
thumbnail De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic)

Afla cum aparatul dentar (ortodontic) iti poate imbunatati fizionomia, iti poate remedia o serie...

thumbnail Argumentul sanatatii dentare

Tratamentul ortodontic imbunatateste si rezolva problemele legate de sanatatea dintilor si a gingiilor,...

thumbnail Argumentul zambetului

Zambetul este poate cea mai evidenta caracteristica faciala. Un zambet frumos atrage admiratia celor...

De ce noi?

De ce sa alegeti cabinetul nostru (specializat in ortodontie)

- Dr Alina Stoianof Gheorghiu este medic specialist ortodont, cu experienta de tratament pentru pacientii din toate categoriile de varsta. Echipa cabinetului va sta la dispozitie cu solutii adaptate nevoilor dumneavoastra. Veti intalni o echipa deschisa, care va raspunde la toate intrebarile si va  alege cel mai bun tratament pentru dumneavoastra.

- Un medic ortodont va fi implicat si va ghida tratamentul dvs. pentru o perioada lunga de timp. Acest tratament este complex si rezultatele sale sunt vizibile, de aceea este necesar sa alegeti un medic specializat in ortodontie. Va oferim garantia unui tratament reusit in conditiile urmarii planului corect de tratament.

- Cabinetul nostru va sta la dispozitie cu programari pentru consultatii de luni pana vineri. Astfel, ne adaptam nevoilor dvs de tratament si intelegem totodata ca timpul este un factor foarte important.

-Va oferim explicatii asupra tratamentului la fiecare pas.

- Este important sa fim la curent cu cele mai noi metode de tratament, de aceea participam frecvent la cursuri si congrese de specialitate din tara si din strainatate.

- Cabinetul nostru este dotat cu aparatura necesara si avem mereu materiale de cea mai buna calitate pentru tratamentul dumneavoastra.

- Colaboram cu laboratoare de tehnica dentara specializate in realizarea aparatelor dentare necesare dumneavoastra.

Tipuri de aparate dentare

Tipuri de aparate dentare Tipuri de aparate dentare Aparate fixe metalice si ceramice – pot fi aplicate pe fata dintilor, sau pe spatele lor ( aparate linguale) Aparate mobile si functionale – trebuiesc purtate un anumit numar de ore pe zi, pentru a fi eficiente Va recomandam sa ne vizitati  pentru o consultatie,... Citeşte mai mult...

Ortodontie la orice varsta

Tratamente ortodontice pentru copii Tratamente ortodontice pentru copii In cazul copiilor, problemele ortodontice vor avea cu siguranta un efect notabil asupra aspectului facial si al dentitiei. De asemenea, fara un tratament ortodontic corect si efectuat la timpul... Citeşte mai mult...
Tratamente ortodontice pentru adulti Tratamente ortodontice pentru adulti Studii efectuate la nivel international au dovedit ca tratamentul ortodontic la adulti este la fel de eficient ca si cel la copii. In clinica noastra, 50% dintre pacientii pe care i-am tratat sunt... Citeşte mai mult...

In atentia purtatorilor de aparat fix

1. Primele zile de dupa aplicarea aparatului fix sunt cele mai dificile. Pentru ca adaptarea sa fie cat mai usoara va recomandam urmatoarele..

Citeşte mai mult...

In atentia purtatorilor de aparat mobil

1. Pacientul trebuie sa informeze medicul daca dupa inserarea aparatului mobil exista zone care provoaca discomfort, problema va fi remediata pe loc...

Citeşte mai mult...

Orange Green Red