Developed by JoomVision.com

De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic)

Afla cum aparatul dentar (ortodontic) iti poate imbunatati fizionomia, iti poate remedia o serie...

De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic) De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic)

Argumentul sanatatii dentare

Tratamentul ortodontic imbunatateste si rezolva problemele legate de sanatatea dintilor si a gingiilor,...

Argumentul sanatatii dentare Argumentul sanatatii dentare

Argumentul zambetului

Zambetul este poate cea mai evidenta caracteristica faciala. Un zambet frumos atrage admiratia celor...

Argumentul zambetului Argumentul zambetului
thumbnail De ce sa iti pui aparat dentar (aparat ortodontic)

Afla cum aparatul dentar (ortodontic) iti poate imbunatati fizionomia, iti poate remedia o serie...

thumbnail Argumentul sanatatii dentare

Tratamentul ortodontic imbunatateste si rezolva problemele legate de sanatatea dintilor si a gingiilor,...

thumbnail Argumentul zambetului

Zambetul este poate cea mai evidenta caracteristica faciala. Un zambet frumos atrage admiratia celor...

Recomandari pentru purtatorii de aparat mobil

1. Pacientul trebuie sa informeze medicul daca dupa inserarea aparatului mobil exista zone care provoaca discomfort, problema care va fi remediata pe loc.

2. Poate aparea cresterea secretiei salivare, dar aceasta va reveni la normal in scurt timp. Pacientul poate folosi dropsuri pentru o adaptare mai usoara la noua situatie.

3. Vorbirea va fi afectata initial, insa pacientul se va obisnui mai repede cu aparatul daca, de exemplu, citeste cu glas tare. Vorbirea va reveni la normal in cel mult cateva zile.

4. Aparatul va fi purtat permanent si nu va fi indepartat din gura decat inainte de masa, va fi igienizat si pus in cutia speciala primita de la medic. Sub nici o forma nu se mananca avand aparatele in gura, acestea putand fi distruse.

5. Igienizarea se face cu o perie de unghii, cu apa si sapun. Dupa ce a terminat de mancat, pacientul se va peria pe dinti si isi va pune din nou aparatul in gura. Nu se utlizeaza pasta de dinti la curatarea aparatului, intrucat contine particule abrazive care pot zgaria materialul din care este confectionat aparatul dentar.

6. Aparatul dentar trebuie purtat un anumit numar de ore pe zi, dupa indicatiile medicului, pentru a fi eficient. Activarea lui cu cheita speciala se face la un interval stabilit de medicul ortodont.

7. Aparatul se insera pe dinti si se scoate de la nivelul sarmulitelor de pe dintii laterali. Niciodata nu se trage de arcul din fata!

Tipuri de aparate dentare

Tipuri de aparate dentare Tipuri de aparate dentare Aparate fixe metalice si ceramice – pot fi aplicate pe fata dintilor, sau pe spatele lor ( aparate linguale) Aparate mobile si functionale – trebuiesc purtate un anumit numar de ore pe zi, pentru a fi eficiente Va recomandam sa ne vizitati  pentru o consultatie,... Citeşte mai mult...

In atentia purtatorilor de aparat fix

1. Primele zile de dupa aplicarea aparatului fix sunt cele mai dificile. Pentru ca adaptarea sa fie cat mai usoara va recomandam urmatoarele..

Citeşte mai mult...

In atentia purtatorilor de aparat mobil

1. Pacientul trebuie sa informeze medicul daca dupa inserarea aparatului mobil exista zone care provoaca discomfort, problema va fi remediata pe loc...

Citeşte mai mult...

Orange Green Red